Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin keusikan cair garis lempeng

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk

Rangkaian ieu mesin keusikan cair pikeun unggal dinten, tuangeun, minyak, ubar, péstisida sareng industri sanésna, tiasa dieusian ku jinis produk cair anu béda. Tipe-garis keusikan linier sareng keusikan presisi tinggi, gampang dipasang sareng dipasihan komisi, beberesih sareng perawatan anu saderhana , henteu ngeclak sareng sajabina. Kontak sareng bahan didamel tina 304 stainless steel (custom stainless steel 316L), sadayana rak stainless steel, kalayan bersih sareng rapih, penampilan anu saé sareng éndah sareng sanésna. Ngagunakeun kontrol Taiwan PLC, touch screen man -mesin mesin, panon lampu anu gering Jérman, Jérman FESTO, Taiwan AirTac sareng komponén impor anu sanés, supados mesin keusikan ngagaduhan kinerja anu stabil, operasi anu fleksibel pikeun pagelaran anu luar biasa.

1
2

Produk lumaku

3
4
5
6

Parameter téknis

Modél Mesin keusikan cair garis lempeng
Kakuatan 500w
Sasayogian tanaga AC220 / 110V 50 / 60Hz
Tekanan hawa 0.4-0.6Mpa
Laju 5-60 botol / mnt
Katepatan ± 1%
Modél 10-100ml 30-300ml 50-500ml
Jumlah sirah ngeusian 2.4.6.8 (tiasa disesuaikan)

Profil Perusahaan

4
6
5

FAQ:
1. Upami kuring mayar dinten ieu, iraha anjeun bakal tiasa nganteurkeun?

Saatos nampi mayar, kami bakal nganteurkeun barang dina waktos tilu dinten damel.

2. Kami ti nagara deungeun. Kumaha anjeun ngajamin layanan purna jual?

Mimiti, urang ngajamin kualitas mesin salami sataun. Upami bagian-bagian mesinna rusak, urang bakal komunikasi ngalangkungan pidéo atanapi telepon jaringan.

Upami alesan na ti perusahaan, kami bakal nyayogikeun surat gratis.

3. Abdi hoyong terang pengepakan sareng transportasi anjeun.

Modeu logistik kami nyaéta DHL Fedex UPS.

Mesin urang langkung ti tilu puluh kilogram biasana dikemas dina kasus kai.

Palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun mariksa harga sareng alamat sateuacan dikantunkeun, sareng masihan anjeun ekspres anu paling merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •