Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Naon mesin ngeusian na

Naon mesin ngeusian na

Mesin ngeusian utamina mangrupikeun kategori alit produk dina mesin bungkus. Tina sudut pandang bungkusan matéri, éta tiasa dibagi kana mesin keusikan cair, mesin témpél keusikan, mesin bubuk bubuk sareng mesin keusikan partikel. Tina tingkat otomatisasi produksi dibagi kana mesin keusikan semi-otomatis sareng garis keusikan otomatis. Anyar, kalayan sertifikasi QS tuangeun, pabrik minyak anu tiasa didamel parantos mimiti merhatoskeun kualitas produk sareng bungkus, janten mesin ngeusian minyak dina mesin ngeusian posisi anu menonjol.

Ngeusian mesin numutkeun prinsip ngeusian tiasa dibagi kana mesin ngeusian atmosfir, mesin tekanan ngeusian, mesin keusikan cair, mesin keusikan minyak, témpél mesin ngeusian, témpél mesin ngeusian, mesin keusikan granul, mesin bubuk ngeusian, mesin ngeusian cai ember sareng ngeusian vakum mesin.

Prosés mesin keusikan cair biasana: kotak ditumpukkeun sareng botol kosong dina baki, sabuk conveyor pikeun ngabongkar mesin baki, angkat baki hiji-hiji, kotak kalayan sabuk conveyor pikeun mesin debit, kaluarkeun botol kosong tina kotak, kosongkeun sabuk conveyor kana mesin cuci, bersih, teras diangkut ka mesin pengemasan, sahingga inuman anu ngandung botol kana hiji. Botol kosong anu dikaluarkeun tina unloader dikirim ka mesin cuci botol pikeun disinfeksi sareng diberesihan ku sabuk conveyor anu sanés . Saatos aranjeunna dipariksa ku tester botol sareng nyumponan standar beberesih, aranjeunna dilebetkeun kana mesin keusikan sareng mesin capping. Inuman dilebetkeun kana botol ku ngeusian mesin. Inuman anu dibotolan disegel ku mesin capping sareng diangkut kana mesin panyiri pikeun panyiri. Saatos labél ditempelkeun, éta dikirim ka mesin pengemasan kanggo dimuat kana kotak teras dikirim ka mesin baki susun kanggo ditumpukkeun sareng dikirim ka gudang.


Pos waktos: Jul-24-2020