Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Produk anu laris dina taun 2020 - mesin ngeusian

Produk anu laris dina taun 2020 - mesin ngeusian
Mesin bungkusan Lianteng parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin kemasan, mangrupikeun propésional domestik anu kalibet dina dahareun, ubar sareng perusahaan maju canggih bungkusan bungkus otomatis. Lengengeng nyayogikeun anjeun desain, manufaktur, masang, ngirim komisi, latihan, jasa saatos-penjualan sareng jasa-jasa mandeg anu sanés. Lianteng parantos ngembangkeun janten perusahaan teknologi tinggi modern ngahijikeun desain, produksi, penjualan sareng panilitian sareng pamekaran.

Lianteng parantos ngembangkeun séri mesin keusikan, anu bakal janten produk terlaris di taun 2020. Serial mesin keusikan témpél cair ieu cocog pikeun kimia, makanan, minyak, ubar, péstisida sareng industri sanés, tiasa ngeusian sababaraha jinis cairan sareng témpél produk. Éta nganut ngeusian suntikan piston sareng alat klep hiji arah, anu ngagaduhan kaunggulan presisi keusikan tinggi, instalasi sareng debugging anu meresihan, beberesih sareng perawatan anu sederhana, sareng henteu ngeclak. Bagian anu ngahubungi bahan na didamel tina 304 stainless steel (316L stainless steel tiasa ngaropea). Pigura stainless steel sadayana gaduh ciri penampilan anu rapih, bersih sareng anggun. Kontrol PLC sareng interface layar sentuh ti Taiwan diadopsi. Komponén anu diimpor sapertos Sick Light Eye ti Jérman, FESTO ti Jérman sareng AirTac ti Taiwan tiasa dipilih, supados mesin irigasi ngagaduhan kinerja anu hadé pikeun kinerja stabil sareng operasi anu fleksibel.

Salaku tambahan, Lianteng ogé ngahasilkeun mesin capping, mesin panyiri, alat-alat mesin coding otomatis, alat-alat mesin panyegel otomatis, asesoris mesin sanitasi, sareng sanésna Ayeuna, produk-produkna diékspor ka Éropa, Amérika Serikat sareng Asia Tenggara sareng radiasi sakumna nagara, ku konsumén anyar sareng lami sareng dukungan masarakat.


Pos waktos: Jul-24-2020