Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun padamel

Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun padamel

Ti saprak didirikeun langkung ti sapuluh taun ka pengker, mesin bungkusan Lianteng henteu ngan ukur museur kana pamekaran sareng produksi sababaraha rupa mesin bungkusan, tapi ogé merhatoskeun pikeun ningkatkeun pamahaman budaya perusahaan karyawan.

Lianteng sok negeskeun yén jalma-berorientasi mangrupikeun faktor anu munggaran dina produktivitas, anu sanés ngan ukur badan utama perusahaan, tapi ogé inti tina manajemen perusahaan. Mesin Lengeng mangrupikeun sakola tina konsép bakat "ngawangun pabrik sareng ngadidik jalma-jalma mimitina ". Éta ogé konotasi budaya" bumi "haneut, anu nempatkeun jalma dina tempat munggaran manajemén perusahaan. Museurkeun ideu pikeun ngalayanan karyawan sacara sepenuh haté, perusahaan ngalaksanakeun padamelan konstruksi budaya, narékahan pikeun nyiptakeun suasana budaya pinuh ku vitalitas internal, kohési anu kuat, sareng menang kapercayaan sareng dukungan konsumén sacara éksternal.

Dina waktos anu sami, Lianteng nekenkeun kaseriusan pambangunan standarisasi perusahaan urang. Standar mangrupikeun "hukum" perusahaan, sadaya kagiatan perusahaan kedah dilaksanakeun dina kerangka standar, "standar heula, umum manajer kadua standar sateuacan sadayana sami ", ieu standar anu tetep tina standarisasi lianteng. Pimpinan panginten. Ngaganti" aturan ku manusa "ku" aturan ku hukum "tiasa nungkulan wasiat pribadi sareng émosina. Panginten panyimpangan sareng analisis kasalahan ngabalukarkeun fluktuasi perusahaan pamekaran. Ngadegkeun sakumpulan standar ilmiah sareng wajar pikeun ngatur perusahaan, ngabakukeun kalakuan karyawan. Ieu kondusip pikeun mastikeun pangwangunan jangka panjang sareng stabil perusahaan.

Titik terakhir budaya perusahaan nyaéta ngembangkeun perusahaan kalayan kualitas. Lianteng satuju yén kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan sareng produk na ngagambarkeun karakterna. Jalma henteu mikirkeun kumaha cara ngatasi sareng ngungkulan lawanna. Gantina, urang fokus kana kumaha mingpin sadaya pesaing dina hal kualitas produk. Kusabab "Lianteng "Jalma yakin yén dina perekonomian pasar, pesaing bakal tetep aya, ngan ukur manajemén anu saé, ningkatkeun kontén téknologi produk mangrupikeun konci pikeun ngadominasi pasar. Perusahaan Léngsér teras-terasan nuturkeun kabijakan kualitas" nyayogikeun barang-barang anu saé pikeun masarakat ", narékahan pikeun salamet ku kualitas, narékahan pikeun pamekaran ku reputasi, sareng teras-terasan ningkatkeun inpormasi dina transformasi téknologi sareng panilitian sareng pamekaran produk énggal. Pikirkeun kualitas salaku kasalametan bisnis. Sudut pamekaran sareng konci emas.

Kuring yakin yén salami urang teras-terasan nuturkeun budaya perusahaan, Lianteng bakal tiasa nyiptakeun mesin bungkusan anu langkung saé pikeun anjeun, sareng nyandak jasa anu langkung sampurna pikeun konsumén kami.


Pos waktos: Jul-24-2020