Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Warta

  • Naon mesin ngeusian na

    Naon mesin keusikan Mesin keusikan utamina mangrupikeun kategori alit produk dina mesin bungkus. Tina sudut pandang bungkusan matéri, éta tiasa dibagi kana mesin keusikan cair, mesin keusikan témpél, mesin bubuk bubuk sareng mesin keusikan partikel. Ti gelar ...
    Maca deui
  • Produk anu laris dina taun 2020 - mesin ngeusian

    Produk anu paling laris dina taun 2020 - mesin pengisian mesin bungkus Lianteng parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin bungkusan, mangrupikeun ahli propinsi anu kalibet dina dahareun, ubar sareng perusahaan maju bungkusan otomatis lengkep ....
    Maca deui
  • Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun padamel

    Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun pagawé Kusabab didirikeun langkung ti sapuluh taun ka pengker, mesin bungkus Lianteng henteu ngan ukur fokus kana pamekaran sareng produksi sababaraha rupa mesin bungkusan, tapi ogé merhatoskeun pikeun ningkatkeun pamahaman budaya perusahaan tina padamelan ...
    Maca deui