Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

LT-60 Mesin panyiri datar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk

Mesin panyebelan datar LT-60 dirancang pikeun datar, pasagi sareng permukaan henteu teratur anu sanésna sareng awak botol melengkung pikeun mastikeun akurasi sareng pangaruh panyiri Éta dianggo pikeun labél botol PET, botol plastik, kotak karton sareng sajabina. Éta seueur dianggo pikeun bahan pangan, inuman, sangu sareng minyak, ubar, unggal dinten sareng bahan kimia didaptarkeun. Mesin ieu ningkatkeun kagancangan labél sareng kualitas labél, anu gampang dioperasikeun.

1
2

Parameter téknis

Modél

LT-60

Voltaseu

AC 220V 50Hz / 110V 60Hz

Kakuatan

120w

Label laju

25-50pacs / mnt

Akurasi labél

± 1mm

Lavel ngagulung diaméterna jero

≥φ75mm

Labél Max ngagugulung diaméterna

≤φ250mm

Ukuran produk

10mm-120mm

Lega labél

W60 * L120mm

Ukuran mesin

70*50 *60cm

Beurat total

30kg

3
4
5

Profil Perusahaan

4
5

FAQ:
1. Upami kuring mayar dinten ieu, iraha anjeun tiasa nganteurkeun mesin panyiri?

Saatos nampi mayar, kami bakal nganteurkeun mesin dina tilu dinten damel.

2. Kami ti nagara deungeun. Kumaha anjeun ngajamin layanan purna jual?

Mimiti, urang ngajamin kualitas mesin salami sataun. Upami bagian-bagian mesinna rusak, urang bakal komunikasi ngalangkungan pidéo atanapi telepon jaringan.

Upami alesan na ti perusahaan, kami bakal nyayogikeun surat gratis.

3. Abdi hoyong terang pengepakan sareng transportasi anjeun.

Modeu logistik kami nyaéta DHL Fedex UPS.

Mesin urang langkung ti tilu puluh kilogram biasana dikemas dina kasus kai.

Palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun mariksa harga sareng alamat sateuacan dikantunkeun, sareng masihan anjeun ekspres anu paling merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •