Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin panyiri botol buleud LT-50D kalayan mesin kode

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk

Dina dasar mesin panyiri botol buleud, LT-50D nambihan mesin coding. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tiasa nyitak tanggal produksi dina labél, anu raoseun pisan. Éta dianggo pikeun labél botol PET, botol plastik, botol kaca sareng botol logam. Éta seueur dianggo pikeun bahan pangan, inuman, sangu sareng minyak, ubar, unggal dinten sareng bahan kimia didaptarkeun. Mesin ieu ningkatkeun kagancangan labél sareng kualitas labél, anu gampang dioperasikeun.

1
2
3

Parameter téknis

Modél

LT-50D

Voltaseu

AC 220V 50Hz / 110V 60Hz

Kakuatan

220w

Label laju

25-50pacs / mnt

Akurasi labél

± 1mm

Lavel ngagulung diaméterna jero

≥φ75mm

Labél Max ngagugulung diaméterna

≤φ250mm

Ukuran produk

φ20mm-120mm

Lega labél

W150 * L230mm

Ukuran mesin

60 * 30 * 40cm

Beurat total

26kg

4
5
6

Profil Perusahaan

4
5

FAQ:
1. Upami kuring mayar dinten ieu, iraha anjeun tiasa nganteurkeun mesin panyiri?

Saatos nampi mayar, kami bakal nganteurkeun mesin dina tilu dinten damel.

2. Kami ti nagara deungeun. Kumaha anjeun ngajamin layanan purna jual?

Mimiti, urang ngajamin kualitas mesin salami sataun. Upami bagian-bagian mesinna rusak, urang bakal komunikasi ngalangkungan pidéo atanapi telepon jaringan.

Upami alesan na ti perusahaan, kami bakal nyayogikeun surat gratis.

3. Abdi hoyong terang pengepakan sareng transportasi anjeun.

Modeu logistik kami nyaéta DHL Fedex UPS.

Mesin urang langkung ti tilu puluh kilogram biasana dikemas dina kasus kai.

Palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun mariksa harga sareng alamat sateuacan dikantunkeun, sareng masihan anjeun ekspres anu paling merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •