Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

G2WG Ganda sirah Pasta mesin keusikan

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk

Rangkaian mesin keusikan ieu mangrupikeun perusahaan anu aya hubunganana sareng téknologi mesin keusikan canggih asing pikeun ngarobih sareng ngabaru produk, struktur na langkung saderhana sareng wajar, presisi tinggi, operasi langkung saderhana. Lumaku pikeun ubar, kosmétik, tuangeun, péstisida sareng industri khusus, mangrupikeun cairan viskositas anu luhur, témpél parangkat idéal pikeun ngeusian. Mesin keusikan témpél dobel-sirah ngagaduhan dua nozel, tiasa ngeusian dua botol dina waktos anu sasarengan, ningkatkeun kagancangan ngeusian sareng épisiénsi. Desain wajar, ukuran alit, gampang dioperasikeun, aya ngeusian volume pangaturan cecekelan, ngeusian laju tiasa disaluyukeun, ngeusian presisi tinggi. 

1
2
5
4
3

Produk lumaku

6

Parameter téknis

Cara damel Pneumatik
Laju ngeusian 10-50bottle / mnt
Rentang ngeusian 10-100ml, 20-300ml, 50-500ml, 100-1000ml, 500-3000ml, 1000-5000ml pikeun milih
Sasayogian tanaga AC220V / 110V 50 / 60Hz
Ngeusian akurasi ± 1%

Profil Perusahaan

4
6
5

FAQ:
1. Upami kuring mayar dinten ieu, iraha anjeun bakal tiasa nganteurkeun?

Saatos nampi mayar, kami bakal nganteurkeun barang dina waktos tilu dinten damel.

2. Kami ti nagara deungeun. Kumaha anjeun ngajamin layanan purna jual?

Mimiti, urang ngajamin kualitas mesin salami sataun. Upami bagian-bagian mesinna rusak, urang bakal komunikasi ngalangkungan pidéo atanapi telepon jaringan.

Upami alesan na ti perusahaan, kami bakal nyayogikeun surat gratis.

3. Abdi hoyong terang pengepakan sareng transportasi anjeun.

Modeu logistik kami nyaéta DHL Fedex UPS.

Mesin urang langkung ti tilu puluh kilogram biasana dikemas dina kasus kai.

Palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun mariksa harga sareng alamat sateuacan dikantunkeun, sareng masihan anjeun ekspres anu paling merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •