Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Taros Kami

Wenzhou lianteng Packaging Machines Co., Ltd.

Alamat

Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Distrik Ouhai, Zona Perindustrian Gajah Bodas Kidul Zona Industrial, 408-1 Jalan Xia Jin

Telepon

Penjualan: 0086-18858833157

Sokongan: 0086-0577-88309039

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami