Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Tentang Kami

Wenzhou Lianteng Packaging Machines Co., Ltd.

Filsafat bisnis

Integritas, pragmatik, positip sareng inovatif

Budaya Perusahaan

Nyiptakeun layanan kelas munggaran pikeun konsumén Nyiptakeun kauntungan anu luhur sareng kasempetan pikeun padamel

Sumanget wirausaha

Dulur, sering dina haté kuring.

company

Wenzhou Lianteng Packaging Machines Co., Ltd.parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin bungkusan, mangrupikeun propésional domestik anu kalibet dina dahareun, ubar sareng bungkusan canggih otomatis bungkus perusahaan maju. Lian Teng kanggo nyayogikeun anjeun desain, pabrikan, pamasangan, komisioning, latihan, jasa purna jual, sapertos jasa liwat-karéta. Lian teng ayeuna parantos ngembangkeun janten desain, produksi, penjualan, panilitian sareng pamekaran dina salah sahiji perusahaan modéren berteknologi tinggi.
Produksi utama urang sareng penjualan mesin keusikan, mesin capping sekrup, mesin panyiri, alat-alat mesin cetak kode tanggal, mesin panyegel otomatis, bagian mesin saniter sareng proyek lengkep anu sanés. Kalayan paménta pasar sareng pamekaran, sareng teras-terasan ningkatkeun filsafat bisnis, perhatian kana kasadaran mérek, ayeuna parantos janten kakuatan anu tangtu

 tina mesin bungkusan domestik sareng pabrik produsen alat. Produk seueur dianggo dina susu, bir, tuangeun, farmasi, inuman, sareng industri kimia. Ayeuna produk diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat sareng Asia Tenggara sareng radiasi nagara, ku palanggan énggal sareng lami sareng dukungan masarakat.