Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin ngeusian tekanan A03 Leungeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk

Mesin ngeusian pneumatik tipe A02 aya dina mesin keusikan manual tipe A03 dina dasar ningkat kana hawa anu dikomprés salaku kakuatan panggerak pikeun ngajantenkeun operasi langkung merenah. Produkna dirancang pikeun rumah sakit, laboratorium, salon kecantikan, usaha alit sareng sedeng sareng desain sanésna, cocog pisan pikeun ngeusian dosis alit cair sareng témpél. Alat-alatna cocog pikeun cai, salep, hotél sareng botol sampo alit, pancuran gél sareng bahan sanésna.

product
2

Fitur Utama

1) Struktur pesawat terbang saderhana sareng wajar, gampang dioperasikeun sacara manual, tanpa énergi.
2) Kalayan ngeusian alat pangaturan kapasitas, debit kuantitatif, ngeusian volume sareng ngeusian laju tiasa dikontrol sacara manual.
3) Luyu sareng tuangeun, ubar-ubaran sareng kabutuhan produksi sareng kaséhatan anu sanés.
4) Kapasitas hopper tina sapuluh kilogram, pangguna tiasa nyetél kapasitas ngeusian numutkeun paménta.

Parameter téknis

Cara damel Manual
Laju ngeusian 20-30tim / mnt
Rentang ngeusian 5-50ml
Ngeusian diaméter sungut 4mm , 8mm
Ngeusian akurasi ± 1%
Kapasitas Hopper 10L
Ukuran paking 30 * 30 * 80cm , 12kg

Profil Perusahaan

4
5

FAQ:
1. Upami kuring mayar dinten ieu, iraha anjeun bakal tiasa nganteurkeun?

Saatos nampi mayar, kami bakal nganteurkeun barang dina waktos tilu dinten damel.

2. Kami ti nagara deungeun. Kumaha anjeun ngajamin layanan purna jual?

Mimiti, urang ngajamin kualitas mesin salami sataun. Upami bagian-bagian mesinna rusak, urang bakal komunikasi ngalangkungan pidéo atanapi telepon jaringan.

Upami alesan na ti perusahaan, kami bakal nyayogikeun surat gratis.

3. Abdi hoyong terang pengepakan sareng transportasi anjeun.

Modeu logistik kami nyaéta DHL Fedex UPS.

Mesin urang langkung ti tilu puluh kilogram biasana dikemas dina kasus kai.

Palayanan pelanggan bakal ngabantosan anjeun mariksa harga sareng alamat sateuacan dikantunkeun, sareng masihan anjeun ekspres anu paling merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •