Ahli perancah

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
  • product01
  • product02
  • product03

tentang Kami

wilujeng sumping

Wenzhou Lianteng Packaging Machines Co.Ltd. parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin bungkusan, mangrupikeun propésional domestik anu kalibet dina dahareun, ubar sareng bungkusan canggih otomatis bungkus perusahaan maju. Lian Teng kanggo nyayogikeun anjeun desain, pabrikan, pamasangan, komisioning, latihan, jasa purna jual, sapertos jasa liwat-karéta. Lian teng ayeuna parantos ngembangkeun janten desain, produksi, penjualan, panilitian sareng pamekaran dina salah sahiji perusahaan modéren berteknologi tinggi.

maca deui

Wenzhou Lianteng Packaging Machines Co.Ltd. parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin bungkusan, mangrupikeun propésional domestik anu kalibet dina dahareun, ubar sareng bungkusan canggih otomatis bungkus perusahaan maju. Lian Teng kanggo nyayogikeun anjeun desain, pabrikan, pamasangan, komisioning, latihan, jasa purna jual, sapertos jasa liwat-karéta. Lian teng ayeuna parantos ngembangkeun janten desain, produksi, penjualan, panilitian sareng pamekaran dina salah sahiji perusahaan modéren berteknologi tinggi.

maca deui
  • company

Warta & Kajadian

kana urang
  • Naon mesin ngeusian na
    20-07-24
    Naon mesin keusikan Mesin keusikan utamina mangrupikeun kategori alit produk dina mesin bungkus. Tina sudut pandang bungkusan matéri, éta tiasa dibagi kana cairan ngeusian ...
  • Produk anu laris dina taun 2020 - mesin ngeusian
    20-07-24
    Produk anu laris dina taun 2020 - mesin pengisian mesin bungkus Lianteng parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat mesin kemasan, mangrupikeun pro ...
  • Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun padamel
    20-07-24
    Lianteng ngalatih budaya perusahaan pikeun pagawé Kusabab didirikeun langkung ti sapuluh taun ka pengker, mesin bungkus Lianteng henteu ngan ukur museur kana pamekaran sareng produksi sababaraha pakét ...
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan

Wenzhou Lianteng Packaging Machines Co.Ltd. parantos komitmen pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan pakakas mesin kemasan

kontak urang

  • Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Distrik Ouhai, Zona Perindustrian Gajah Bodas Kidul Zona Industrial, 408-1 Jalan Xia Jin
  • 0086-18858833157
  • sale@31819.com
kontak